Suburban Gothic (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Suburban Gothic (2014) film online subtitrat

Regia: Richard Bates Jr.
Scenariu: Richard Bates Jr., Mark Bruner
Actori: Matthew Gray Gubler, Kat Dennings, Ray Wise
Anul: 2014
Gen: Comedie, Groaza, Romantic
IMDB: 5.6

Având să se mute înapoi cu părinții tăi, după colegiu este destul de greu fără să vadă fantome în dormitorul tău copilărie, de asemenea. Și când părinții tăi că ești delirante, folosind viziuni ale dincolo ca o modalitate de a evita obtinerea pe cu viata, care ar putea te condamn pentru a acționa un pic? Asta e esența Suburban gotic, Richard Bates Jr. follow-up la îmbrățișat-fanboy excizie in Suburban Gothic. Comic loc de infricosator, cu o schemă de culori confiate și mister complot care susține comparații de Scooby Doo, ea va servi ca un palat-demachiant pentru fanii genului la festivaluri de groaza îmbibat-Dread; perspectivele dincolo de circuitul de festival sunt mai puțin sigur.

Matthew Gray Gubler lovește tonul potrivit ca Raymond, un tânăr care trebuie să se întoarcă la casa părinților săi, dar nu trebuie să pretindă că îi place. Nagged de ocazional rasiste tatăl lui de fotbal-antrenor (Ray Wise, a cărui comic de livrare este un activ mare aici) este un tip obisnuit, Raymond îl provoacă cu opțiuni garderoba outre și observații snarky. El găsește consolare de la provincialism tramvai la un bar, in Suburban Gothic, lipirea cu colegul rebel Becca (Kat Dennings). E singura persoană, alta decât antreprenori remodelare părinților săi – care au deranjat accidental spiritul unui cadavru îngropat în curtea din spate – de a crede povestile sale despre întâlnirile supranaturale. Cei doi hotărârea de a descoperi cine bântuie casa lui Raymond și cum să o rezolvați.

Manifestările fizice ale acestui bântuie special – nori negri de cerneală, unghiile care se desprind departe din proprie inițiativă, ochi de cotitură acolo unde ochi nu ar trebui să fie – ar fi deranjat dacă au uitat reale in filmul “Suburban Gothic”. Dar echipa FX Bates are o notă în mod intenționat Goofy, și tonul lor este însoțită de vesel scorul Michl Britsch lui, curajos. (Asta scorul de ’80 nostalgie este contracarat de explozie garaj-rock al trupei Mississippi Bass Drum al Mortii, care contribuie o mână de contravântuiri numere în coloana sonora.)