Subterranea (2015)

Subterranea (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Mathew Miller
Actori: Bug Hall, William Katt, Nicholas Turturro
An: 2015
Gen: Drama, Mister
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Subterranea

Un bărbat fără nume (Hall Bug) a fost ridicată blocată într-un subsol cu ​​nici un contact direct cu lumea din afară, și chiar și omul care îl ridică, “Furnizorul”, vorbește numai cu el printr-o gaură în perete. Apoi, acest captiv este brusc aruncat afară în lumea reală, iar la început el e mai mult decât un pic confuz și știe foarte puține despre modul în care să acționeze între oameni reali – dar fără adăpost Remy (Nicholas Turturro) îl ia sub aripa lui și îl învață un lucru sau două.

Problema este că, Remy nu este chiar un tip bun, el este un hoț cu o tendință de crimă. Iar el nu are probleme să-și trădeze chiar și prietenii săi – inclusiv eroul nostru, care în cele din urmă el încearcă să elaboreze o crimă pe care a comis. Poliția a fost aproape pune mâna pe el, de asemenea, în cazul în care nu a fost pentru Maya (Amber Mason). Care într-un fel și-a luat o simpatie pentru omul ciudat și-l răpește de pe stradă. Lucru ciudat, de asemenea, este ea prima care crede povestea eroului nostru cum el crește. Si promite să-l ajute să găsească “Furnizorul” – și, desigur. Cei doi se indragostesc si planul de a rula doar departe unul cu altul .. . și apoi Maya a plecat …

Captivă în cele din urmă se execută în Andrew (Howard Kingston), care pretinde că au împărtășit soarta lui, dar acum știe unde “Furnizorul”, un anumit Mockenrue (William Katt) trăiește și vrea ca eroul nostru să se răzbune pe el. Dar acest lucru se va rezolva nimic sau să facă parte dintr-o spirală descendentă?


Trailer Subterranea