Submarinul – Das Boot (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Serialul Submarinul – Das Boot online subtitrat este un sequel al filmului din 1981. Principala problema cu acest “sequel” este ca incearca atat de mult sa-i multumeasca pe toti, ca in cele din urma este o epava totala. In loc sa spuna o poveste buna despre viata de la bord a echipajelor de submarine, ei arata mult despre problemele de care se pot lovii. Si … femei!

Sincer, ce ar fi o poveste fara femei? Un submarin nazist are nevoie, evident, de diversitate. Se simte atat de in afara locului, incat astept acum o relatie gay la bord pentru a fi dezvaluita. Sigur, trebuie sa existe o miscare de rezistenta legata fortat in complot. Toata lumea se afla intr-o stare proasta la bord si exista lupte constante pentru ca … scriitorul avea nevoie de drama pentru a-si improspata complotul plictisitor si nu avea nici o idee ca aceasta era “epoca de aur” pentru submarine si echipajele ce au fost selectate voluntar. De asemenea, este istoric foarte inexacta.


Regia: Johannes W. Betz, Tony Saint
Actori: Vicky Krieps, Tom Wlaschiha, Thierry Frémont
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Razboi
IMDB: 7.4


Submarinul – Das Boot (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Trailer


Submarinul - Das Boot (2018)
Submarinul - Das Boot (2018) Online Subtitrat in Romana

Serialul Submarinul - Das Boot online subtitrat este un sequel al filmului din 1981. Principala problema cu acest "sequel" este ca incearca atat de mult sa

Notă film - PortalulTauTV.net:
5