Sub soarele nopții – Midnight Sun (2018)

Având la bază o producţie japoneză, Sub soarele nopții – Midnight Sun online subtitrat este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică. Din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

Bella Thorne
Bella Thorne

Regia: Scott Speer
Actori: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle
An: 2018
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Midnight Sun (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

În regia lui Scott Speer, filmul ne face cunoştinţă cu Katie, o tânără de 18 ani care suferă de o boală rară care nu îi permite să se expună la lumina natură, motiv pentru care poate să iasă din casă doar noaptea.

Ea îl ştie pe Charlie, încă de când erau copii, chiar dacă tânărul nu o cunoaşte. El trecea în fiecare dimineaţă prin faţa casei lui Katie, iar aceasta îl privea de fiecare dată cum mergea spre antrenamentele de înot.

Într-o seară, Katie se duce la gară ca să cânte oamenilor care se întorceau în oraş, iar acolo se întâlneşte, spre marea ei surpriză, cu Charlie. Adolescentul este impresionat de talentul muzical al lui Katie, iar această întâlnire constituie începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Cu ajutorul lui Charlie, Katie descoperă lumea aşa cum este ea şi cum nu avusese ocazia să o vadă până atunci, însă tânăra nu are curajul să îi mărturisească de cumplita boală de care suferă, deşi tatăl ei o îndeamnă să îi spună adevărul cât mai repede.