Sub dealul 60 – Beneath Hill 60 (2010)

Sub dealul 60 – Beneath Hill 60 (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Sims
Actori: Brendan Cowell, Harrison Gilbertson, Steve Le Marquand
An: 2010
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sub dealul 60 – Beneath Hill 60

Filmul este bazat pe o poveste reala a lui Oliver Woodward, care in anul 1916 se desparte de prima sa dragoste a adolescentei si pleaca in carnagiul de pe noroiosul front de vest al Primului Razboi Mondial. Aflati in subteran, deasupra lor desfasurandu-se temutele forte armate ale Germaniei, Woodward impreuna cu plutonul sau secret “Australian tunnelers” incearca sa apere un tunel-labirint plin de explozibil ce poate schimba cursul razboiului.

“Beneath Hill 60” este o poveste adevărată bazată pe o campanie de primă linie în Belgia în 1917. Acesta este un film de război diferit de celălalt. Nu cel puțin că este vorba despre soldații australieni într-o campanie predominant britanică. Au existat mulți alții care au luptat în ambele războaie mondiale, deși nu v-ați fi știut de cele mai multe filme de război cu buget mare pe care suntem obișnuiți să le vedem.

Oliver Woodward (Brendan Cowell) este un inducator târziu în campania de pe front, care trebuie să se dovedească în fața colegilor Aussie care au fost în tranșee de ceva vreme. Este literalmente iad pe pământ. Dar acești soldați aparțin unei unități speciale. Tunelurile. Munca lor, pentru a submina inamicul de dedesubt. Acestea sunt în curând trimise la una dintre marile fronturi ale celui de-al Doilea Război Mondial, în Belgia, într-o zonă cunoscută de pe dealul 60, care este în prezent dominată de germani. Există un plan în vigoare, dar pot să-l scoată? Este claustrofob. Este tensionat. Există o bombardare constantă. Armele de arme vin de nicăieri. Puteți înțelege câte persoane au fost înnebunite de ea.