Strumpfii Satul pierdut (2017) DUBLAT in Romana


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Strumpfii Satul pierdut (2017) Dublat in Romana Online

În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfii Satul pierdut dublat in romana – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”.


Strumpfii Satul pierdut (2017) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Strumpfii Satul pierdut (2017)

O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița; Istețul; Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită; străbat Pădurea Fermecată; în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi; trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute; dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi; multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie; demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice; candoare; suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile; pentru întreaga familie!