Strumpfii Satul pierdut (2017) DUBLAT in Romana

Strumpfii Satul pierdut (2017) Dublat in Romana Online

În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfii Satul pierdut dublat in romana – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”.


Strumpfii Satul pierdut (2017) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Strumpfii Satul pierdut (2017)

O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița; Istețul; Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită; străbat Pădurea Fermecată; în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi; trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute; dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi; multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie; demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice; candoare; suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile; pentru întreaga familie!