Striptease (1996)

Striptease (1996) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima, Drama
Scenariu: Carl Hiaasen, Andrew Bergman
IMDB: 4.3
Regizor(i): Andrew Bergman
Actori: Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Striptease

Bazat pe un roman de Carl Hiaasen, filmul a aratat-o in premiera pe frumoasa Demi, asa cum numai Bruce Willis o mai vazuse pana atunci. Acesta este principalul motiv pentru care s-a bucurat de o impresionanta galerie masculina. Pentru femeile care s-ar fi putut simti putin complexate, invidioase si furioase pe sotii lor, regizorul a folosit o alta abordare: doamnelor, urmariti povestea induiosatoare a unei mame care lupta pentru fiica sa. Asa ca, in final, toata lumea a fost impacata, iar filmul s-a vandut mai mult decat bine.

Demi interpreteaza rolul lui Erin (Demi Moore) care tocmai a divortat de Darrell (Robert Patrick). Pierzand astfel custodia fiicei sale, Angela (interpretata de Rumer Willis, fiica din realitate a actritei). Impresionat de zilele de glorie ale fostului fotbalist, judecatorul se pronunta in favoarea fostului sot. Ceea ce o determina pe Erin sa lupte pentru a-si recastiga copilul. Concediata de la FBI unde lucra ca secretara, ea este nevoita sa lucreze ca dansatoare intr-un club de noapte, pentru a strange banii pentru un nou proces.

Din fericire, in ciuda lipsei ei de experienta in ale stripteasului, ea se imprieteneste aici cu celelalte dansatoare. Si chiar isi gaseste un protector in persoana lui Shad (Ving Rhames), un bodyguard de la club. Mai mult, ea isi face chiar cativa fani printre clientii clubului, dintre care cel mai notabil este David Dillbeck (Burt Reynolds). Un senator conservator de o moralitate indoielnica, obsedat de trupul Erinei.

Unul dintre admiratorii lui Erin, Jerry Killian (William Hill) ii promite s-o ajute santajandu-l pe senator. Cu o poza in care acesta apare intr-o postura compromitatoare alaturi de Erin. Cand acest admirator este gasit mort, Erin intelege ca oamenii lui David joaca mai dur decat si-a imaginat.