Stretch Armstrong & the Flex Fighters (2017)

Stretch Armstrong & the Flex Fighters online subtitrat este o serie de actiune-comedie bazata pe jucaria eroica si elastica numita Hasbro.

Franciza Stretch Armstrong pare a fi o alegere ideala pentru o echipa ambitioasa de animatie. Personajul are acest factor important de recunoastere a marcii, dar nici o mitologie reala sau o sustinere despre care sa vorbim. Serialul ofera creatorilor aproape o libertate totala de a interpreta personajul si de a-si construi lumea pe care o aleg ei. Cu toata aceasta libertate, este putin dezamagitor sa vezi Stretch Armstrong si Flex Fighters sa se dezvolte intr-o poveste atat de super-eroica fiind adolescent.

Seria Stretch Armstrong & the Flex Fighters online subtitrat¬†a fost dezvoltata de Victor Cook, Chris “Doc Wyatt” si Kevin Burke. Faptul ca Cook este un veteran al desenului animat Spectacular Spider-Man, dar de scurta durata, este cu usurinta cel mai mare punct de vanzare al serialului. Si exista cu siguranta o multime de asemanari intre cele doua seriale.


Regia: Kevin Burke, Victor Cook, Chris Wyatt
Actori: Ogie Banks, Scott Menville, Steven Yeun
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.8


Stretch Armstrong & the Flex Fighters SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02