Street (2015)

Street (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Bradford May
Actori: Beau Casper Smart, Mark Ryan, Kate Miner
An: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Street

Remo Street este disperat sa isi gaseasca un loc de munca pentru a-si intretine fetita si a o ajuta pe mama sa sa scape de dependenta de droguri. Remo este un luptator talentat care, intr-o seara, reuseste sa atraga atentia unui antrenor de MMA, Oz. Dupa ce reuseste sa opreasca o altercatie. Lui Street i se ofera ocazia de a se antrena cu Oz insa refuza. Deoarece isi cauta un loc de munca stabil. In cele din urma, Oz ii ofera un loc de munca la sala sa de sport unde, in afara de curatenie, va putea sa se antreneze gratis. Lucrurile se complica cand iese la iveala faptul ca cel pe care l-a batut in timpul altercatiei este fratele lui Uri, liderul mafiei rusesti.

Povestea este previzibil, dar dacă te uiți la un film de acest tip sunt, probabil, un marțiale fan arte și poate ierta mult. Știu că m-am bucurat de filme cu o poveste care e mai rău în cazul în care rocile de acțiune. Deci, cum despre luptele? În puține cuvinte și montaj: prozaic și plictisitoare. Puteti vedea că Beau Casper inteligent are mută – fiind un dansator profesionist vine ca nici o surpriză. Dar se pare că coregraful nu are experiență scene de lupta coregrafiei.

Se pare ca el a urmarit cateva lupte MMA, apoi a făcut o listă de mișcări pe care el crede sunt tipice, presate și doar de amestecare a mers cu rezultatul. Nu există nici o dinamică abia în luptele, unghiurile camerei sunt par plictisitoare și mai ales sub, reducerile simt ca cineva a spus “hei, nu uita o tăietură și unghiul de schimbare acolo, amice”, la un moment dat.


Trailer Street

https://www.youtube.com/watch?v=oKteRP0bCLU