Stray Dolls (2020)

Filmul online Stray Dolls – Love Comes Later are în centru o criminală de sex feminin – două, de fapt, ambele încercând să definească și să controleze pentru început.

Riz (Geetanjali Thapa) este o noua imigranta din India, complet singura, sperând să câștige suficienți bani pentru a aduce si restul familiei sale. Cu toate acestea, proprietarul motelului de rahat unde reușește să obțină un loc de muncă, face un plan de a mărunți în secret pașaportul ei, asigurându-se că Riz nu isi va putea controla atât de ușor viața.

Dallas (Olivia DeJonge) este residenta „fată proastă” a motelului, ce i s-a spus că nu este altceva decât o nebuna si proasta de catre iubitul ei. Când Riz și Dallas se împrietenesc și își alătură forțele, ele incep sa comita o crimă, una după alta, în speranța că fiecare le va apropia de realizarea Visului American.

Regizorul Sonejuhi Sinha (care a co-scris scenariul cu Charlotte Rabate) păstrează filmul Stray Dolls – Love Comes Later într-o stare neobișnuită, de vis, în timp ce subliniază în mod simultan modul în care fiecare decizie pe care fetele o conduce în circumstanțe mai mari și grave. În mod crucial, filmul nu le judecă niciodată, până la final și inclusiv până la finalul ambiguu – indiferent dacă Riz și Dallas își realizează sau nu visele, faptul că s-au ridicat în picioare și le-a urmărit cu orice preț, este ceea ce contează.

Stray Dolls (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Alt titlu: Love Comes Later
Regia: Sonejuhi Sinha
Actori: Olivia DeJonge, Cynthia Nixon, Robert Aramayo
An: 2020
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 4.3


Stray Dolls (2020) Online Subtitrat


Trailer