Stranger Things (2016)

Într-un orășel mic din serialul Stranger Things online subtitrat, unde toată lumea se cunoaște personal, un incident ciudat lansează un lanț de evenimente ce conduc la dispariția unui copil. Agenții guvernamentale secrete și forțe supranaturale întunecate, aparent răuvoitoare, ajung în oraș, în timp ce câțiva localnici încep să înțeleagă că există ceva înfricoșător în orașul lor pașnic.

Stranger Things (2016) Online Subtitrat in Romana


Regia: Matt Duffer, Ross Duffer
Actori: Winona Ryder, Natalia Dyer, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, David Harbour, Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Millie Brown
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.9


Stranger Things SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

Stranger Things SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

Stranger Things SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

s03e02

s03e03

s03e04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08


Sinopsis Stranger Things

Serialul Stranger Things online subtitrat este este o mini-serie de 8 episoade, gandita ca un omagiu adus filmelor cult din anii ’80, de genul E.T., sau ecranizari dupa romanele lui Stephen King, fiind totodata si o poveste despre maturizare.

Actiunea acestui serial supranatural are loc in Indiana anilor ’80, si se concentreaza pe Joyce (Winona Ryder), mama unui copil disparut in conditii suspicioase, care incepe propria investigatie legata de disparitie. Investigatia duce la dezvaluirea unor mistere privind experimente guvernamentale top-secrete, dar si forte supranaturale terifiante.

Cu cinci ani în urmă J.J. Abrams readucea sfârşitul anilor ’70 pe marile ecrane cu Super 8, un omagiu plin de probleme la filmele de început ale lui Steven Spielberg. A fost nevoie să aşteptăm 2016 şi un proiect Netflix pentru a ne reîntoarce în atmosfera fascinantă a unor filme precum E.T., dar cu un twist a la John Carpenter: Stranger Things online subtitrat are cam tot ce ţi-ai dori de la un serial, de la o poveste captivantă la personaje ataşante şi mister consistent.

Acţiunea are loc în anul 1983 în statul american Indiana, când, după o zi petrecută jucând Dungeons and Dragons la cel mai bun prieten al său, micul Will Byers dispare ca prin minune în drum spre casă, după întâlnirea unei creaturi bizare. Mama lui, Joyce (Winona Ryder într-o convingătoare revenire la actorie), insistă ca secţia locală de poliţie să se concentreze exclusiv pe dispariţia fiului ei, iar şeriful Jim Hopper (David Harbour) va ajunge să-i dea ascultare când tot mai multe evenimente supranaturale au loc în mica suburbie.


Review Stranger Things

Apariţia unei adolescente (Millie Bobby Brown) cu părul tuns foarte scurt şi îmbrăcate într-un halat de spital adânceşte misterul; aruncându-i pe prietenii lui Will, Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo); şi Lucas (Caleb McLaughlin) într-o extraordinară aventură, cea din E.T, doar că de această dată vizitatorul nu este atât de prietenos.

Primit cu entuziasm de critici şi lăudat şi de specialiştii genului fantasy/horror precum Guillermo del Toro şi Stephen King; Stranger Things online subtitrat are toate atuurile pentru a te face să-i urmăreşti, unul după altul, cele opt episoade. Serialul creat de fraţii Duffer (cunoscuţi până acum doar pentru horror-ul Hidden, care nu a ajuns şi pe ecranele noastre, şi pentru scrierea scenariului unora dintre episoadele serialului Wayward Pines); se poate lăuda cu personaje convingătoare, ritm susţinut, atmosferă cât cuprinde, excelând simultan la mai toate categoriile pentru care se oferă premii, inclusiv efecte speciale şi coloană sonoră.

Fără a fi original, Stranger Things combină totuşi cele mai puternice elemente ale regizorilor deja citaţi; reuşind un tot unitar care stă cât se poate de bine pe propriile picioare. Cu familii destrămate, agenţii naţionale gata de orice pentru a obţine un avantaj în teribila confruntare a răbdării care a fost Războiul Rece, mici eroi ce se maturizează în lupta cu o prezenţă malefică, umană sau supranaturală, dar şi o extraordinară încredere între amici, Stranger Things online subtitrat este o odă adusă prieteniei şi inocenţei, ritmată de eficiente elemente horror.


Stranger Things – sezonul 1

Oamenii de știință de la Hawkings National Laboratory au eliberat din greșeală o creatură ciudată și periculoasă atunci când au încercat să deschidă un portal către o nouă dimensiune (Upside Down). Creatura l-a răpit pe puștiul Will Byers, dar și pe adolescenta Barbara Holland și i-a dus în dimeniunea de unde venise.

Prietenii lui Will au descoperit ceea ce s-a întâmplat cu el datorită lui Eleven, o fata cu puteri supranaturale pe care le-a dobândit în urma unui experiment secret al americanilor. Mama lui Will, Joyce Byers (Winona Ryder) și cu polițistul local Jim Hopper l-au salvat pe Will.

Creatura a rămas în libertate și puștii au pus la cale un plan prin care să o elimine. Asta în timp ce agenți guvernamentali încercau să o prindă pe Eleven. În schimb, ea își folosește puterile și face ca monstrul să dispară, dar odată cu acesta și Eleven este trasă în Upside Down.

După toată această nebunie, totul revine la normal, însă Will nu spune că începe să aibă tot felul de vise din dimensiunea unde fusese prins. De asemenea, Will a început să tușească după revenirea la lumea reală și, la un moment dat, din el a ieșit o creatură. Așa ne lasă primul sezonul


Stranger Things – sezonul 2

În această continuare apar și personaje noi: Max Mayfield este o fată de vârsta lui Will și a celorlalți prieteni, care ajunge să fie băgată în aventurile băieților. Odată cu ea apare și fratele ei vitreg, Billy Hargrove, un exemplu clasic de „bully”, dar și un nou șef la Hawkings Laboratory.

La un an după evenimentele din primul sezon, copiii descoperă că Will a fost infectat de un monstru (numit the mind flayer) cât timp era în acea dimensiune stranie. În plus, află că un portal a rămas deschis, iar asta a permis ca o rețea de tentacule să crească sub orașul Hawkings.

Dispărută în Upside Down, Eleven își folosește puterile să ajungă înapoi acasă în Hawkings, unde șeriful Hopper a ascuns-o. Ea a descoperit că a mai existat și o altă fată (Kali) pe care s-au făcut experimente, la fel ca în cazul ei și s-a dus la Chicago pentru a o întâlni. Eleven o găsește, iar Kali acceptă să o învețe să-și controleze puterile mai bine.

Creaturile care ieșeau prin acel portal de sub Hawkings au început să ia cu asalt orașul, iar întreaga pleiadă de personaje din serial încearcă să oprească creaturile și să-l salveze pe Will de sub influența Mind Flayer-ului.

Șeriful și Eleven reușesc să să închidă portalul. Will este salvat.

Viața a revenit la normal, șeriful Hopper a adoptat-o pe Eleven, iar copii s-au dus la o serbare la școală. Totul părea că era OK, dar la finalul ultimului episod vedem o imagine cu Mind Flayer-ul, în universul Upside Down, stând deasupra copiiilor.

Ce se întâmplă în sezonul trei din Stranger Things online subtitrat? Vom vedea începând cu 4 iulie, dar ce putem observa în trailer este faptul că lupta cu creaturile supranaturale va continua.