Strange Weather (2016)

Strange Weather (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Katherine Dieckmann
Actori: Holly Hunter, Carrie Coon, Ransom Ashley
An: 2016
Gen: Aventura, Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Strange Weather

Prognoza pentru “Strange Weather”, un film destul de dură de drum-drum prin răscruce de Dixie luate de doi amicii galbeni. Care este cântărit de o ploaie torențială de durere și retribution? Există șanse de șanse ca la un moment dat să doriți să vă uitați la “Thelma & Louise”. Mai ales când o doamnă plină de durere se plânge de chingile acustice care se revarsă din coloana sonoră.

Cel puțin durează un timp înainte ca norii emoționali de furtună să se adune în serios și nu doar pentru că filmul se deschide într-un mic burg din Georgia care se află în mijlocul unei secete rare din septembrie. Și multumesc pentru asta. În caz contrar, nu am fi putut să savurăm, cel puțin, detaliile delicioase pe care Holly Hunter le injectează în spectacolul ei ca Darcy, administrator divorțat de colegiu, care nu a reușit niciodată să o obțină pe B.A. În literatură și tocmai a fost spus că o concediere ar putea fi iminentă. S-ar putea să simțiți în curând așa cum am făcut-o pe cineva, fie Hunter, fie clientul, fie amândoi, care a făcut multă grijă și atenție în a alege doar pălăria de cowboy, potrivită, puțin albă și usor purtată, pentru a stârpi topul părului nedespărțit al lui Darcy.

Apoi, există alegerile fizice pe care Hunter, slabe și roșii, ca și carnea de vită, sugerează că Darcy este o enigmă mai interesantă dincolo de ceea ce imagina și regia / scriitorul Katherine Dieckmann. Am apreciat cum ea trage de sus de piciorul ei goale de pe spatele câinelui ei în timp ce pasiune peste el ca el se află pe podeaua bucătăriei. Sau cum îi împinge țigara după țigară în gură, ca și cum ar fi fost arahide filtrată.