Strange Nature (2018)

Primul film care expune focarele de deformare salbatica nerezolvate si unde pot conduce acestea. Strange Nature online subtitrat este un film ecologic-horror sau bio-thriller. Acest titlu a fost realizat de directorul de film de lung metraj si de guru-ul de efecte de machiaj James Ojala (Silent Retreat, 2016). Acest titlu include actorii: Tiffany Shepis (Victor Crowley), Lisa Sheridan (“CSI: Miami”), Bruce Bohne si cativa altii.

Fanii lui Shepis vor fi dezamagiti in timp ce apare in doar cateva scenarii. Cu toate acestea, Strange Nature aduce pe ecran multe personaje interesante, printre care si fostul star pop si protagonist Kim Sweet (Sheridan). O caracteristica a micro-bugetului, o mare parte din valoarea productiei este pusa in multe scene diferite.

De asemenea, Strange Nature ofera cateva bucati de comedie, inainte de a se muta in teritoriul ingrozitor. Acest film ofera tonuri atat de luminoase si intunecate, deoarece un oras se lupta sa faca fata unui sistem de apa poluata. Exista o multime de personaje convingatoare, in cadrul filmului Strange Nature. Un primar se straduieste sa se ocupe de rapoartele in crestere ale persoanelor disparute si ale copiilor deformati.


Regia: James Ojala
Actori: Stephen Tobolowsky, John Hennigan, Lisa Sheridan
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: n/a


Strange Nature (2018) Online Subtitrat