Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014)

Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014) Online Subtitrat


Regia: Brad Anderson
Actori: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley, Michael Caine
Anul: 2014
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 112 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Stonehearst Asylum – Eliza Graves (2014)

Când Edward (Jim Sturgess) sosește la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, și de echipa sa, care este compusă, printre alții, din Finn (David Thewlis) și o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobișnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

În Eliza Graves nimeni nu este cine pare, şi totuşi nu doar personajele sunt cele care îşi schimbă identitatea, ci şi mesajul filmului este acela că fiecare identitate este doar o iluzie, toţi purtăm o mască psihologică şi conceptul normalităţii este batjocorit de relativitate.

” Toţi suntem nebuni, dar unii dintre noi nu sunt destul de nebuni ca să admită acest lucru. ” – Pornind de la această idee, filmul oferă multe mesaje despre realitatea noastră.