Stockholm (2013)

Stockholm (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Rodrigo Sorogoyen
Actori: Aura Garrido, Javier Pereira, Lorena Mateo
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantice
Durata: 90 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Stockholm (2013)

O întâlnire aparent banală, între un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de azi.

Un film excelent vazut la TIFF din sectiunea Competitie si pana acum filmul meu preferat din aceasta sectiune (recunosc insa ca nu am vazut decat 2 filme din competitie in afara de acesta).
Pelicula este una atipica in sensul ca foloseste doar 2 personaje (un El si o EA) si este asemuita unei piese de teatru.

Cea mai mare parte a actiunii are loc in apartamentul protagonistului; unde dupa o noapte de amor apar tot felul de conflicte intre cei 2 si este interesant sa le urmarim si noi ca spectatori.
Finalul filmului este unul destul de previzibil pentru mine(mi-am dat seama cam pe la jumatea peliculei cum se va termina) insa acest lucru nu-i stirbeste filmului din farmec.