Sticky Notes (2016)

Sticky Notes (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Amanda Sharp
Actori: Ray Liotta, Rose Leslie, Gina Rodriguez
An: 2016
Gen: Drama, Familie
IMDB: 7.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sticky Notes

Acest lucru se schimbă ușor atunci când ea cârlige cu Bryan (Justin Bartha). Care are o simpatie pentru ea și arată respectul real după poziția lor o noapte. Acest lucru este suficient pentru a face Athena curios ca ea petrece mai mult timp cu el și începe să înțeleagă ce soluționarea în jos ar putea fi ca.

Am să sune ca aceasta este ceea ce e filmul, dar este mai mult despre relația ei cu tatăl ei. Jack (Ray Liotta), care-l cheamă înapoi acasă, pentru că el are cancer si are nevoie de ajutorul ei. Legat de obligația familială. Athena conduce înapoi acasă să se uite după ce tatăl ei în timp ce starea lui de sănătate scade.

Relația dintre ei este unul foarte interesant. Prin ce Jack spune și despre cum acționează este ușor de imaginat Athena de cotitură felul în care a făcut-o. Un lucru pe care Jack nu a putut oferi este nici un fel de stabilitate sau de o moralitate puternică pentru ea să se agațe de asa ca are sens ca ea va banaliza relații, ca urmare a ei educația.

Jack nu este singur când ea ajunge acolo ca el are o fată tânără în grija sa numit doar Iepuraș (Camren Tonry). Ea acționează ca ceva dintr-o imagine în oglindă a copilăriei Athena ca Jack are mult aceeași influență asupra ei și Athena vede de la o distanță ce educația ei a fost ca.


Trailer Sticky Notes

https://www.youtube.com/watch?v=Qz8J4pz7z6U