Stickman (2017)

Stickman (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sheldon Wilson
Actori: Dave Alaimo, Beryl Bain, Alanna Bale
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Stickman

Există o mulțime de bun în acest film: Filmul este expert pentru un film bugetat TV; locațiile sunt decente, printre care se numără azilul, casa de tranziție și punctele între ele, cum ar fi orașul și pădurea (există câteva fotografii reci ale unui pod de tip truss în întuneric); este frumos să ai un protagonist negru pentru o schimbare (Hayley Law); celelalte cinci fete de la jumătatea drumului sunt toate lasere regulate fără “hottie” stereotipică, deși câțiva dintre ei au putut să joace acel rol (de exemplu, Sara Garcia, Sarah Fisher, Zoé De Grand Maison etc.).

În plus, filmul creează cu succes o atmosferă speriată aici și acolo, de ex. în pădurea de lângă complexul psihic; și demonul este destul de eficient pentru un monstru CGI, care se întâlnește ca o întindere a demonului din “Scarecrow” (2013), străinilor din “Signs” (2002) și poate Freddy Krueger (adică ghearele).

Din nefericire, nu am cumpărat premisa din spatele creaturii, care sa întâlnit ca o gobbledygook semi-coaptă; poemul care dezlănțuiește demonul citește așa cum a fost scris de 13 ani, iar explicația climatică nu rezolvă impresia generală prost concepută. Acest lucru împiedică în mod natural filmul să se angajeze; ea limitează împingerea evenimentelor și, prin urmare, suspans.

Notă pentru producătorii de film care apar în prezent: Lucrați în afara premiselor dvs. ÎNAINTE de a face filmul. Regizorul, Sheldon Wilson, trebuie să lucreze la abilitățile sale de scenarist, deoarece filmele pe care le scrie tind să fie problematice (“The Hollow”, “The Night Before Halloween”, “Neverknock” și asta) altele pot fi destul de bune pentru filmele TV (“Mothman”, “Red, Vampirul vânător” și “Scarecrow”), care este excelentă.