Stick Man (2015)

Stick Man (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
Actori: Martin Freeman, Jennifer Saunders, Rob Brydon
An: 2016
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stick Man

Am văzut clipuri pentru această animație scurt, care va fi difuzat în timpul Crăciunului. Am putea spune că a fost aceiași scriitori și producători de Gruffalo și Copilului Gruffalo lui. Așa că am fost în speranța pentru același tip de distracție. In principiu Stick Man (Martin Freeman) este un crenguță copac viu, care trăiește cu ale lui Stick Lady Dragoste (Sally Hawkins). Si copiii lor în arborele genealogic al familiei. Într-o zi Stick Omul iese pentru un jogging, și printr-o serie de incidente devine tras mai departe de casa lui.

Ca crenguță copac el este folosit ca un băț pentru un câine pentru a juca prelua, de un copil ca un stick Pooh pentru joc râu, o crenguță pentru o lebădă clădire cuibul ei, s-a spălat pe mare și de aterizare pe plaja care urmează să fie utilizate ca un catarg pentru un steag pe un castel de nisip. Fiecare incident, el reușește să scape, și repetă fraza “Eu sunt om Stick, eu sunt om Stick, I’M STICK MAN, eu!”, Și se pare că el este plecat pentru un an întreg. În cele din urmă, este Moș Crăciun (Hugh Bonneville), care este salvatorul său neașteptat, el îl ajută să se întoarcă acasă la familia lui în timp pentru Crăciun, și el este mulțumit să rămână cu ei, familia este tot ce are nevoie.

Narat de Jennifer Saunders, de asemenea, cu Russell Tovey ca câine și Rob Brydon în diverse roluri de sprijin. Este o simplă poveste despre un om care este un băț târât departe de familia lui, să fie prins în situații lipicioase, și încearcă să găsească o cale de a ajunge înapoi la familia sa și stick cu ei, cu fantastic de animație stop-motion.


Trailer Stick Man