Steve Martin and Martin Short (2018)

Prieteni vechi și legende ale showbizului, Steve Martin and Martin Short (2018) ne prezintă poante fără număr, melodii simpatice și povești amuzante din viața lor de comedieni.

Acest special a fost grozav! A fost exact ceea ce am sperat și mai mult. Faptul că Martin și Short erau la vârful carierei lor în anii ’70 și ’80 nu înseamnă că au devenit brusc nefericiți. Singura mea critică este că nu a fost ceva mai mult.

Fiecare revizuire greșită aici este ridicolă. Oamenii suparati de glume sunt oameni care ar trebui sa sari peste spectacole de comedie. Alții care au crezut că acest lucru a fost într-un fel o felicitare de sine a echipei ia totul în mod literal.

Ceea ce ați văzut se numește satiră; te uiți în ea. Și în cele din urmă recenzentul meu foarte preferat, care sa simțit “insultat” pentru că s-ar putea să fi fost glume sau linii care nu erau corecte din punct de vedere politic. Și apoi, să-mi iau puțin timp din timpul său prețios (așteptați, plâng!) Să scriu o recenzie pentru că era atât de supărat, ca și cum Martin și Short l-ar fi insultat personal.


Titlu Romania: Steve Martin și Martin Short O seară pe care o veți uita tot restul vieții
Regia: Marcus Raboy
Actori: Jeff Babko, Steve Martin, Martin Short
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 7.0


Steve Martin and Martin Short (2018) Online Subtitrat