Step Sisters (2018)

Jamilah din Step Sisters (2018) are toată viața aranjată și planificată. Ea este liderul comunității tinerelor de culoare din colegiu, căpitana echipei campioane la step. Legătura studenților cu decanul colegiului, iar următoarea sa mișcare o reprezintă Facultatea de Drept de la Harvard. Jamilah are totul, nu? Cu toate acestea, când fetele albe, petrecărețele înrăite din echipa „Sigma Beta Beta” pun într-o lumină proastă școala, Jamilah trebuie salveze situația.

Misiunea ei din 2018 Step Sisters este nu numai să schimbe imaginea fetelor din SBB, ci și să le învețe pe tinerele fară ritm cum să danseze step, și să câștige „Steptacular”, competiția de dans cea mai competitivă din lume. Cu reputația fetelor din SBB în centrul atenției, și cu visul lui Jamilah de a urma dreptul la Harvard în primejdie, acest grup rătăcit și profesoara lor ezitantă se împiedică de o serie de greșeli hilare continue. Culturile se ciocnesc, romantismul înflorește și sororitatea triumfă pe măsură ce toată lumea părăsește zona de confort.

Netflix oferă o mulțime de conținut și nu pot fi toate pietre. Pentru fiecare lucru străin și 13 motive De ce, există nenumărate eșecuri. Cum ar fi filmele lui Adam Sandler și Disjointed. În ceea ce privește filmele, serviciul de streaming a oferit persoane de calitate. Cum ar fi În primul rând mi-au ucis tatăl și Okja, dar de-a lungul vine și surorile din această săptămână, care ne reamintesc să ne menținem așteptările scăzute.


Regia: Charles Stone III
Actori: Eden Sher, Alessandra Torresani, Gage Golightly
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.1


Step Sisters (2018) Online Subtitrat