Steel Country – A Dark Place (2018)


Când un băiețel dispare într-un oraș linistit in filmul Steel Country – A Dark Place (2018) online subtitrat, un șofer local de la salubritate, Donald, se joaca ca detectiv si se angajează într-o anchetă precară și obsesivă.

Steel Country - A Dark Place (2018) Online


Regia: Simon Fellows
Actori: Andrew Scott, Denise Gough, Bronagh Waugh
An: Filme Online 2018
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 6.2


Steel Country – A Dark Place (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Steel Country – A Dark Place (2018)

Steel Country – A Dark Place, cunoscută și sub numele de “Întuneric” în unele locații (nu prea înțeleg re-mărcile de titluri), este o dramă intensă care îl vede pe Andrew Scott ca Donny Devlin, un muncitor cu gunoi care, sugestiv, spectru.

Situat în Harburg, Pennyslvania, viața lui pare a fi zi de zi fără multe surprize, dar după ce trupul băiatului local Tyler Ziegler se află în râul local, el începe să creadă că ceva nu este potrivit cu verdictul unei înecări accidentale , mai ales după ce Maică-ul lui Tyler îi spune lui Donny că nu e tipul de băiat pe care să-l exploreze.

Stilistic și literal, regizorul Simon Fellows își concentrează filmul adânc în vechea inimă a Americii, dar aceasta nu este epoca presupuselor vremuri bune, aceasta este postarea alegerilor Trump / Pence demonstrată prin stabilirea de timpuriu a unor fotografii ale unui oraș care corodează și se luptă pentru a obține de, la fel ca personajele din Steel Country – A Dark Place.

Scott Donny este portretizată ca un suflet simplu dar vulnerabil, dar nu este niciodată expus într-un mod opresiv, iar acest lucru se rezumă la o performanță puternică din partea lui Scott.

Împreună cu Scott este și Donna in Steel Country – A Dark Place, un colaborator al lui Bronagh Waugh, care își onorează comportamentul adesea “neobișnuit” și chiar începe să ajute atunci când își dă seama și crede că poate avea dreptate în legătură cu anumite circumstanțe suspecte.

Waugh este autentică și este minunat să o vedeți fără probleme în viața americană, fără nici o problemă a rădăcinilor ei irlandeze. Există, de asemenea, Denise Gough, care interpretează Linda – strămoșul ex Donny – care aduce o realitate brutale vieții sale, în ciuda faptului că au un copil împreună (Wendy, a jucat excelent de Christa Campbell) și are unele caracteristici scene între pereche.

Pe măsură ce povestea începe să se dezvăluie și începem să descoperim că pot exista secrete ascunse sub suprafață, Donny se transformă într-o vigilență, punând întrebările pe care oamenii nu doresc să le ceară și încercând să conecteze punctele foarte palide pe care le vede înaintea lui. Deși nu suntem siguri că are capacitatea de a afla ce sa întâmplat, el este sigur că va reuși să împingă cât de mult poate.


Steel Country - A Dark Place (2018)
Steel Country - A Dark Place (2018) Online Subtitrat in Romana

Când un băiețel dispare într-un oraș linistit in filmul Steel Country - A Dark Place (2018) online subtitrat, un șofer local de la salubritate, Donald, se

Notă film - PortalulTauTV.net:
4