Stealing Cars (2015) Online Subtitrat

Stealing Cars (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Bradley Kaplan
Scenariu: Will Aldis
Actori: William H. Macy, Felicity Huffman, Mike Epps, Emory Cohen
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Factorii de decizie de autoturisme Furt, care a avut premiera mondială la Los Angeles Film Fest, stabilit pentru a expune cruzimilor și eșecurile sistemului de detenție juvenilă în această țară. Scopul este admirabil, executarea ceva mai puțin. Filmul Stealing Cars a face câteva prea multe pași greșiți, dar merită o face credit pentru dezbaterea de re-deschidere pe o temă care merită un control serios.

Personajul principal, Billy Wyatt (Emory Cohen), este un copil inteligent al cărui comportament criminal îl aterizează în lagărul Bernville pentru băieți, în cazul în care el trebuie să se confrunte cu deținuții dure și mai puțin decât personalul simpatic. frondă lui câștigă peste unii dintre ceilalți deținuți, dar îl face nici un prieten în rândul personalului. Este clar că sistemul nu a reușit băieți, ca Billy din Stealing Cars, iar încercările instituției de a controla intoarce impotriva lui comportament.

Directorul Bradley J. Kaplan si scenaristii Will Aldis și Steve Mackall au recunoscut influența filmelor anterioare cum ar fi Cool Hand Luke și un Zbor deasupra unui cuib de cuci. Este posibil să nu fie corecte pentru a compara acest efort cu buget redus la acele filme clasice, dar adevărul este că caracterizările se clatine aici.

Se poate aprecia eforturile realizatorilor de a picta pe Billy ca un alt fel de deținut adolescente. El citează Camus și poate recita pasaje lungi de Ray Bradbury Fahrenheit 451 pe de rost. În timp ce educația lui este revigorant in filme online Stealing Cars, este un pic cam greu de acceptat că el și un băiețel evreu fragil (Al Calderon) trebuie să se potrivească cu inteligența, călite membri ai bandei tatuate.

Cohen aduce o mulțime de carisma la rolul lui, chiar dacă concepția personajului este îndoielnică. Billy a fost un elev model, care a început să acționeze ca urmare a unei tragedii de familie, care ne este descoperită doar treptat. De fapt, poveștile din spate ale personajelor sunt destul de neîndemânatic amplasate. Ca rezultat al expoziției fracturate, unii dintre actorii au aproape nimic de-a face. E frumos să vezi Stealing Cars, cu William H. Macy și Felicity Huffman părinții lui Billy, dar piesele lor sunt minuscule. Pe de altă parte, John Leguizamo aduce pe o schimbare efectivă de ritm ca un consilier în cauză, dar nu întotdeauna de încredere. Mike Epps ofera una dintre cele mai bune performanțe ca un șerif local, care oferă sfaturi perspicace lui Billy. Heather a Lind este atrăgătoare ca asistentă medicală facilitatea, dar flirtul ei romantic Billy este un alt contrivances nefericite scenariului.

credite tehnice sunt lustruite și prima rată. (Mark Wahlberg, care a jucat alaturi de Cohen in remake-ul dezamăgitor al Gambler, este unul dintre producătorii executivi.) În ciuda inadvertențele sale, filmul ridică întrebări valide despre sistemul nostru de justiție pentru minori, care vor face telespectatorii doresc să caute răspunsuri mai bune in Stealing Cars.