Status Update (2018)


Viata adolescentului Kyle Moore din filmul Status Update online subtitrat, este data peste cap de divortul parintilor lui. Aflat acum intr-un oras si un liceu noi, Kyle se straduieste sa se adapteze. Intr-o zi oarecare, da peste o aplicatie de mobil care ii va transforma postarile pe social media in realitate.

Status Update este un film pentru copii/adolescenti, pentru fetite care inca adora povestile cu Fat Frumos in decorul unei scoli. Fetite la varsta la care sunt fascinate de baiatul ala dur, chiar agresiv si nesimtit.

Ce se poate observa si in acest film Status Update? Ideea succesului si imaginea de zeu caruia i se cuvine totul si care isi permite orice a sportivului campion care are bursa. Nu invata mai nimic, are fani si slujitori, este arogant si violent.

Adica foarte frustrat si limitat, ca in afara de forma fizica, nu are nimic. Dovada fiind ca atunci cand nu mai joaca, este efectiv eliminat din gasca ce se formase in jurul lui, prietenii il scuipa, iubita privilegiata si intepata trece imediat la noul campion.


Regia: Scott Speer
Actori: Ross Lynch, Courtney Eaton, Olivia Holt
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Fantezie, Romantice
IMDB: 5.8


Status Update (2018) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
Status Update (2018) Online Subtitrat in Romana

Status Update (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4