Statul contra Fritz Bauer – Der Staat gegen Fritz Bauer (2015)

Statul contra Fritz Bauer – Der Staat gegen Fritz Bauer (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Lars Kraume
Actori: Rüdiger Klink, Burghart Klaußner, Andrej Kaminsky
An: 2015
Gen: Biografie, Drama, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Statul contra Fritz Bauer – Der Staat gegen Fritz Bauer

Povestea unui om care l-a dus pe înaltul ofițer al Germaniei naziste Adolf Eichmann în fața justiției.

Au fost discutate multe despre filmul german “Labyrinth of Lies”, în timp ce acesta cu Alexander Fehling a fost ales ca postul oficial al Germaniei la următoarele premii Oscar și am văzut-o acum aproape un an. A fost un film decent care se ocupa de un procuror care încearcă să-i aducă pe fostul ofițer de rang înalt responsabilității lor și să-i facă să încerce în curs. Acum, acesta este un complot foarte asemănător cu “The People vs. Fritz Bauer”, cu o diferență majoră.

Bauer se apropie de sfârșitul carierei sale / vieții aparent, în timp ce personajul lui Fehling este o stea în ascensiune. Ați putea spune chiar că, odată cu scenele de cadă de la începutul acestui film. Protagonistul ar fi putut să moară chiar înainte ca filmul să înceapă.

Totuși, există o altă diferență, și anume că “The People vs. Fritz Bauer” este filmul mult superior. Trebuie să spun că aceste 105 de minute au fost un ceas uimitor. Si arată că Germania nu numai că poate produce filme excelente despre probleme juridice. Ci și că este încă foarte posibil să vină cu un complot convingător asupra întregii probleme naziste. Care a fost realizat de atâtea ori în filme. Principalul motiv aici este probabil scenariul excelent al lui Lars Kraume.

Filmarul de origine italiană a făcut filme de 20 de ani și experiența se plătește. Trebuie să spun că nu am fost foarte familiarizat cu numele. Poate pentru că a lucrat foarte mult la televizor în ultimii ani, dar cu siguranță ma câștigat.