Stasis (2017)

Stasis (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Nicole Jones-Dion
Actori: Anna Harr, Mark Grossman, Phyllis Spielman
An: 2017
Gen: Aventura, SF
IMDB: 3.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stasis

După o noapte de petreceri și lăsată în urmă de prietenii ei, Ava se trezește și se strecoară acasă numai pentru a găsi că este deja în siguranță în pat. Dar asta nu e Ava – este cineva care arată exact ca ea. Un fugar care a călătorit în timp a furat corpul lui Ava, identitatea ei și viața ei. Mai mult – nu este singură. Există și alții, ascunzându-se în trecut, trăind în secret printre noi, complotând pentru a modifica viitorul. Fără corpul ei, Ava este o fantomă virtuală, silențioasă și invizibilă pentru lume. Și, în măsura în care știe, ea este singura care îi poate opri și pune înapoi cronologia.

Acest film mi-a fost recomandat în noua categorie de lansări de pe Netflix. Așa că am dat-o razna, încercând să nu fiu părtinitoare de evaluările negative pe care le-a obținut deja. Dar băiatul … Povestea povestirii este pe scurt că lumea este în ruină după un război nuclear care aproape a șters întreaga specie umană. Cei care au rămas supraviețuitori se angajează să devină agenți care călătoresc în timp pentru a opri războiul de la întâmplare. Acești agenți sunt și rebeli și atunci când există rebeli, există o forță asemănătoare guvernului, aproape omnipotent, care încearcă să oprească rebelii să prevină războiul.

(Sună ca ceva pe care l-am urmărit înainte) Am tendința de a avea încredere în concepte de film ridicole, pentru că acele filme fac, din când în când, să mă dărâme. Dar mi-am pierdut încrederea după primele 3 minute și m-am uitat din curiozitate. Dumnezeul meu, filmul de păcat al filmului era în afara graficelor.