Star Wars Resistance (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Star Wars Resistance online subtitrat este un serial animat pentru copii inspirat din franciza “Star Wars“, a carui grafica preia elemente vizuale caracteristice animatiilor japoneze, va debuta in a doua parte a acestui an pe postul de televiziune Disney Channel, au anuntat joi reprezentantii grupului Walt Disney si ai companiei de productie Lucasfilm. Star Wars Resistance este cel mai recent opus dintr-o serie numeroasa de filme si productii TV realizate de grupul Disney pe baza francizei “Star Wars“. Compania americana a platit pentru aceasta serie creata de George Lucas suma de 4 miliarde de dolari in 2012.

Protagonistul noului serial animat este Kazuda Xiono, un tanar pilot recrutat de Rezistenta si trimis intr-o misiune secreta, cu scopul de a strange informatii despre dictatura militara First Order, a carei ascensiune a devenit tot mai amenintatoare. Grupul Disney nu a anuntat data la care serialul Star Wars Resistance va fi lansat, precizand doar ca aceasta productie va avea premiera pe micile ecrane in toamna acestui an.

Lungmetrajul “Solo: A Star Wars Story“, urmatorul opus live-action inspirat din franciza “Star Wars“, va fi lansat la Festivalul de Film de la Cannes pe 15 mai si va avea premiera in cinematografele nord-americane pe 25 mai.


Regia: Carrie Beck, Dave Filoni, Kiri Hart
Actori: Christopher Sean, Lex Lang, Josh Brener
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 4.8


Star Wars Resistance SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09


Trailer


Star Wars Resistance (2018)
Star Wars Resistance (2018) Online Subtitrat in Romana

Star Wars Resistance online subtitrat este un serial animat pentru copii inspirat din franciza "Star Wars", a carui grafica preia elemente vizuale caracter

Editor's Rating:
3