Star Trek The Wrath of Khan (1982)

Star Trek The Wrath of Khan (1982) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek 2 Mânia lui Khan
Regia: Nicholas Meyer
Actori: Ike Eisenmann, DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols
Anul: 1982
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 113 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek The Wrath of Khan

Nava Federației Stelare USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.

Ajutat de banda sa de supraoameni modificați genetic și exilați, Khan (Ricardo Montalban) – un rebel genial de pe Pământul din secolul 20 – a încălcat Regula Nr. 1 a Stației Spațiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obținut prin forță controlul asupra unei alte nave a Federației, iar acum pune la cale o capcană mortală pentru Kirk, vechiul său dușman, amenințând să producă un Armaghedon de proporții cosmice!

Al doilea din seria filmelor cu actorii din seria originala e mai captivant, mai aprig, mai interesant decat primul. Principalul “vinovat” pentru aceasta stare de fapt este, bineinteles, puternicul personaj negativ Khan interpretat cu maiestrie de Ricardo Montalban, actor mexican pe care multi l-au considerat drept un demn urmas al lui Rudolf Valentino. Cat despre finalul filmului fanii neconditionati ai serialelor si filmelor Star Trek stiu prea bine ca “sfarsitul nu-i aici”…