Star Trek The Motion Picture (1979)

Star Trek The Motion Picture (1979) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Wise
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, George Takei
Anul: 1979
Gen: Aventura, SF, Mister
Durata: 132 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek The Motion Picture

Filmul a avut un buget mare, reflectat in efecte speciale, pentru care de altfel a si fost nominalizat la Oscar.

Tema este una din favoritele lui Gena Roddenberry (creatorul mitului Star Trek) si anume existenta fiintelor extraterestre asemanatoare zeilor. Echipajul se reuneste la trei ani de la incheierea primei sale misiuni pentru a intercepta o forta extraterestra care se indreapta spre pamant.

Fara indoiala ,un film bun pentru acea vreme,si filmul care a deschis seria de filme,fiindca serialele nu le-am urmarit ,decat Next Generations,cand eram copil si am ramas cu o amintire placuta ! Acum am sa urmaresc toate filmele si seriale probabil la batranete ,fiindca sunt foarte lungi 🙂 ! Oricum ,un sf in adevaratul sens al cuvantului,il recomand !

Star Trek: Filmul este primul film din seria Star Trek, cea mai de succes serie din istoria filmelor. La urma urmei, faptul că o serie de filme poate să dețină interesul publicului timp de 21 de ani (și nouă filme) și că întregul concept Star Trek este viu și bine după peste 30 de ani spune ceva despre geniul lui Gene Roddenberry, creatorul Star Trek.

Oamenii par să cricitizeze acest film mult. Unele dintre criticile filmului pe care le-am auzit în discuțiile mele cu oamenii includ fraze cum ar fi “plictisitor, plictisitor”, “prea mult timp” și “lipsit cronic de acțiune”. Cu toate acestea, dacă aceasta este tot ce ați văzut în film, atunci ați pierdut clar frumusețea filmului. Acest film nu se referă la arme, explozii, sânge sau machismo. Este vorba despre relația filosofică dintre logică și emoție.