Star Trek Renegades (2015)

Star Trek Renegades (2015) film online subtitrat

Regia: Tim Russ
Scenariu: Ethan H. Calk, Sky Douglas Conway
Actori: Adrienne Wilkinson, Walter Koenig, Sean Young
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.4

<0iEW7t-ncqE/Star.trek.renegades.2015.hdrip.xvid.ac3-evo-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Produsul de ani de crowdfunding din Kickstarter și Indiegogo și o mulțime de dăruire din partea unor fani serioase, obiectivul de Star Trek: Renegades este în primul rând pentru a servi ca un pilot TV cu speranța că acesta este preluat de către proprietarii de franciza la CBS sau că se manifestă o serie de web. Regizat de Tim Russ, Tuvok din Star Trek: Voyager (care servește, de asemenea, ca un personaj principal), este dotat cu membrii distribuției instantaneu de recunoscut de diferite Trek prezinta ca Walter Koenig, Robert Picardo, Manu Intiraymi, Gary Graham și Richard Herd.

În ciuda matrice minunat de absolventi, pilotul Star Trek Renegades pare a se concentra în primul rând pe un personaj original, pe nume Lexxa Singh (Adrienne Wilkinson), care este declarat a fi un “fiică bastard” de Khan Noonien Singh. (Probabil, pre-Abrams, versiune non-Cumberbatch.) O privire scurtă în personalitatea ei prezinta o să fie un războinic formidabil și un comandant viclean care a fost însărcinat cu poziția un serios importantă misiune off-the-cărți pentru a investiga un nou planeta -discovered care este atras atentia unora selectați Flotei alamă cum ar fi un ciudat-Spry ani 143 Pavel Chekov și USS Voyager fostul șef al Securității, Tuvok, care conduce acum organizația de Mythos Star Trek “autonom inteligenta clandestine, Secțiunea 31.

Misiunea Lexxa lui, ar trebui să se aleagă să-l accepte (desigur, ea nu), se pare că implică luarea scaunul mare într-o misiune plină de pericole, condus de un echipaj de “Star Trek Renegades” nu sunt legate de Prim Directiva Federația de non-interferență cu lumi noi. Ei au misiunea de a investiga o planetă misterios manifestată care este considerat a fi conectat la o dispariție drastică de cristale de dilitiu; un jaf evident că ar putea părăsi întreaga Cuadrantul Alfa plutind neajutorat în mare de spațiu fără de călătorie viteza warp. După cum se poate vedea, există în mod clar alte forțe sinistre în joc în această poveste conspirație care ar trebui, din fericire, duce la unele bătălii impresionante cu aspect spațiu, precum și unele badassery Borg sub formă de Icheb Manu Intiraymi, care unele pot aminti de sezoanele ulterioare ale Star Trek: Voyager.

Star Trek Renegades pare a fi un proiect interesant. În timp ce există nu pare a fi de câteva pete în acest trailer care striga “film fan” și unele dintre opțiunile estetice ale desenelor costum par discutabilă, e totuși impresionant având în vedere, natura independentă-finanțat mulțimea a proiectului. Complet Star Trek Renegades ar trebui să fie setat la debutul cândva în această vară!