Star Trek Nemesis (2002)

Star Trek Nemesis (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Stuart Baird
Actori: Dina Meyer, Tom Hardy, Marina Sirtis, Ron Perlman, Alan Dale, Jonathan Frakes, Patrick Stewart
Anul: 2002
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 116 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek Nemesis

In acest film facem cunostinta cu remanii, o casta nedorita din Imperiul Romulan, folosita ca sclavi in minele de dilitiu de pe planeta lor, Remus. Hotarati sa-si recapete libertatea si in acelasi timp sa-si satisfaca ambitiile de cuceritori, remanii, condusi de pretorul Shinzon, pun la cale distrugerea Imperiului Romulan si a Federatiei in acelasi timp! Dupa crearea unei arme biologice si a unei nave cu potential ofensiv urias, remanii trec la punerea in aplicare a cumplitului lor plan!

Acest ultim film cu echipajul navei Enterprise ne va rezerva cateva surprize placute. Vom face cunostiinta cu fratele geaman al lui Data, cu un nou inamic al Capitanului Picard si… Va avea loc o nunta de mult asteptata: Consilierul Deanna Troi cu Comandantul William Riker!

Aceasta parte cu echipajul navei Enterprise ne rezerva cel putin doua surprize placute: facem cunostinta cu fratele geaman al lui Data. Si are loc o mult asteptata nunta: cea a consilierului Deanna Troi cu a comandantului William Riker. In alta ordine de idei , Capitanul Picard are parte de un nou inamic. Iar imperiul Romulan si Federatia risca o infrangere istorica, suficienta pentru a impune cei noua ani de pauza pana la…