Star Trek: Into Darkness (2013)

In vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul In Intuneric, un thriller de actiune expoziv. Cand echipajul lui Enterprise este chemat inapoi acasa, afla ca o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizatii; aruncand in aer intreaga flota alaturi de tot ceea ce reprezenta ea si lasand lumea noastra intr-o situatie de criza.

Avand propriile conturi de reglat, Capitanul Kirk din Star Trek: Into Darkness online subtitrat, porneste o vanatoare de capete intr-o zona de razboi cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere in masa. Pe masura ce eroii nostri sunt propulsati pe tabla acestui epic joc de sah al vietii si al mortii, dragostea va fi pusa la incercare, prieteniile se vor destrama si va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul sau.

Abordarea „terorista” din Star Trek: Into Darkness online subtitrat este cat se poate de actuala, iar teaser trailerul a iscat o multime de discutii intre fanii universului imaginat de Gene Roddenberry: pana la urma cine este villain-ul interpretat de Benedict Cumberbatch? Intr-o fotografie lansate de producatorul filmului, personajul era identificat cu numele John Harrison, dar prea multe sunt vocile care il identifica pe Cumberbatch in doua dintre cele mai populare personaje negative ale seriei, Khan si Gary Mitchell.


Titlu Romania: Star Trek: In intuneric
Regia: J.J. Abrams
Actori: Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Benedict Cumberbatch
Anul: 2013
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 132 minute
IMDB: 7.7


Star Trek: Into Darkness (2013) Online Subtitrat