Star Trek Insurrection (1998)

Star Trek Insurrection (1998) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek Insurecția
Regia: Jonathan Frakes
Actori: Marina Sirtis, Donna Murphy, Brent Spiner, Michael Welch, Patrick Stewart, Jonathan Frakes
Anul: 1998
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 103 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek Insurrection

Porniți motoarele! Căpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) și echipajul său de Nouă Generație revin împreună cu o nouă doză de aventuri palpitante și amuzante, în acest film ”bine șlefuit, care strălucește ca un giuvaer al coroanei, pe firmamentul filmelor Star Trek” (George Powell, San Francisco Examiner.

Încă de la începuturile Federației, Prima Directivă a fost clară: nicio expediție a Flotei Stelare nu poate interveni în dezvoltarea naturală a altor civilizații. Însă acum, Picard se confruntă cu ordine care subminează acest decret. Dacă le dă ascultare, 600 locuitori pașnici de pe Ba’ku vor fi strămutați cu forța din remarcabila lor lume, spre binele milioanelor care vor beneficia de puterile Izvorului Tinereții pe Ba’ku. Dacă nu dă ascultare acestor ordine, își pune în pericol nava, cariera și chiar viața.

Însă pentru Picard există, de fapt, o singură opțiune. Trebuie să se revolte împotriva Flotei Stelare… și să devină conducătorul insurecției, pentru a putea păstra Paradisul.

Caracterul lui Lt. Com. Data , interpretat de Brent Spinner este excelent , și unul dintre favoritele mele . Aici este mult mai ” uman ” și , de regulă ,umor este mai prezent decât în filmele precedente.