Star Trek Generations (1994)

Star Trek Generations (1994) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek Generații
Regia: David Carson
Actori: Marina Sirtis, William Shatner, Malcolm McDowell, Jenette Goldstein, Brent Spiner, Patrick Stewart
Anul: 1994
Gen: Actiune, Aventura, Mister
Durata: 118 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4bCg8azQD8s/star94" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Star Trek Generations

Data stelarã: secolul 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) si Pavel Chekov (Walter Koenig) sunt oaspeti de onoare la bordul noii nave spatiale Enterprise–B. Un zbor de testare ia o turnurã neasteptatã când Enterprise întânleste douã nave blocate în Nexus, o undã misterioasã de energie. În timpul unei periculoase încercãri de salvare, Kirk este aruncat în spatiu.

Saptezeci de ani mai târziu, Cãpitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) si echipajul navei Enterprise-D salveazã un cercetãtor El-Aurian pe nume Soran (Malcolm McDowell). Soran pune la cale un plan pentru distrugerea navei Enterprise si uciderea a milioane de oameni. Acum, singura sansã a lui Picard este Nexus… si un cãpitan legendar din trecut.

Odata cu acest film echipajul original reprezentat aici de Kirk, Chekov si Scotty preda stafeta eroilor din The Next Generation / Generatia Urmatoare.
O bucla energetica ii reuneste pe Kirk si Picard, iar cei doi pornesc lupta impotriva doctorului Soran. Enterprise 1701-D este distrusa urmand ca in urmatorul film sa apara Enterprise 1701-E.

Generations este un ,, ghiveci” , dar unul extrem de entertaining. E tot o pelicula de ,,tranzitie”, pentru ca echipa TNG intra direct in serial, pe ecran, cu aceleasi uniforme si decoruri ( a fost filmat imediat dupa sfarsitul ultimei serii). Aici avem si momentul care a inspirat mii de asa numite fan-fiction-uri: cel in care cei doi ,,mari” se intalnesc, finalmente, capitanul James T. Kirk si capitanul Jean-Luc Picard.