Star Trek First Contact (1996)

Star Trek First Contact (1996) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek Primul Contact
Regia: Jonathan Frakes
Actori: Neal McDonough, Marina Sirtis, Alfre Woodard, Alice Krige, James Cromwell, Patrick Stewart
Anul: 1996
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 111 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek First Contact

Căpitanul Jean-Luc Picard și echipajul său se implică în cea mai palpitantă aventură a lor de până acum – un eveniment SF care ”iese cu mândrie în evidență”. (Richard Corliss, Time)
Își spun ”Borgi” – un grup pe jumătate organic, pe jumătate alcătuit din mașinării, dar având un unic țel: să cucerească și să asimileze toate rasele. Conduși de regina lor cea seducătoare, dar sadică (Alice Krige), Borgii se îndreaptă acum spre Pământ, punând la cale un plan mârșav: să modifice istoria.

Ultima întâlnire a lui Picard cu Borgii aproape l-a costat viața. Acum, el vrea să se răzbune. Dar cât de departe este dispus să meargă, pentru a-și atinge scopul ? Avându-i în distribuție și pe Alfre Woodard și James Cromwell, STAR TREK: PRIMUL CONTACT este o poveste plină de efecte speciale spectaculoase, un film de acțiune care ”are de toate”.

Mi-a placut foarte mult serialul Star Trek Genaratia Urmatoare, cand efectele speciale erau mai autentice fara “mirodenii” si “cosmetizari” vizuale agasante. Borgy par a fi cei mai puternici adversari ai oamenilor in acest film si mai ales in serial. Interactiunea dintre Data si regina Borg e un moment culminant bine realizat. Vendetta personala dintre Borg si Picard reliefata in Next Generation isi pune amprenta din nou pentru capitan. Un scenariu bine proportionat si incitant. Un S.F. de clasa superioara.