Star Trek: Dincolo de infinit – Star Trek: Beyond (2016)

De data aceasta in Star Trek: Dincolo de infinit – Star Trek: Beyond online subtitrat, echipajul navei Enterprise are de infruntat inamici noi in vastul spatiu cosmic inca neexplorat. In aceasta noua aventura echipajul va ajunge “acolo unde nu a mai ajuns nimeni, in cautarea lumilor noi si a noilor civilizatii”, dincolo de orice Univers cunoscut, in binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Star Trek Beyond e un echilibru intre plusuri si minusuri. Cel putin o secventa de lupta in spatiu iti taie rasuflarea odata ce o vezi pe marele ecran, iar confruntarile corp la corp au multe idei originale. Pe de alta parte, „gaurile negre” din scenariu nu pot fi usor trecute cu vederea. Incepand cu punctul declansator al povestii.

Echipajul se arunca din primul moment intr-o capcana sigura, cu o naivitate greu de acceptat la respectivul nivel. Pe de alta parte, cine – in afara de realizatorii Star Trek: Beyond – ar da o nava precum Enterprise pe mana unui personaj atat de tanar precum Chris Pine? Cel mult ii poti da un elicopter. Nici Iulius Cezar nu avea, la 30 de ani, decat cativa soldati in subordine.


Regia: Justin Lin
Actori: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana, Sofia Boutella
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.1


Star Trek: Beyond (2016) Online Subtitrat