Star Trek 6 The Undiscovered Country (1991)

Star Trek 6 The Undiscovered Country (1991) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek 6 Taramul Nedescoperit
Regia: Nicholas Meyer
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, Christopher Plummer
Anul: 1991
Gen: Aventura, Actiune, SF
Durata: 113 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek 6 The Undiscovered Country

Enterprise conduce o luptă pentru pace, în cea mai spectaculoasă aventură Star Trek a tuturor timpurilor! După ani întregi de războaie, Federația și Imperiul Klingonian se pregătesc pentru discuții de pace. Însă perspectiva unui glasnost de proporții cosmice între dușmani înrăiți este alarmantă pentru Amiralul Kirk (William Shatner). ”Avem de-a face cu niște animale!” avertizează el.

Când o navă klingoniană este atacată, iar Enterprise este considerată vinovată, demonii războiului își arată din nou colții, iar cele două tabere se pregătesc pentru ceea ce ar putea fi întâlnirea lor finală, pe viață și pe moarte. În regia lui Nicholas Meyer (STAR TREK: MÂNIA LUI KHAN), acest film de acțiune și aventură este plin de suspans de proporții galactice, ”în fața căruia nu veți putea rezista” (James Verniere, Boston Herald).

Adio distributie originala! Regizorul Meyer se intoarce la carma ca sa trimita la pensie echipajul-mama, intr-o aventura finala care era menita sa oglindeasca sfarsitul razboiului rece. Ura lui Roddenberry ( creatorul serialului ) pentru acest film e deja marfa de legenda, insa Star Trek a excelat intotdeauna cand a abordat problemele lumii reale si le-a mascat intr-un SF. Si Undiscovered Country

face acest lucru, in timp ce se uita spre viitor si se balaceste in nostalgia momentului. Era timpul ca lucrurile sa se schimbesi toata lumea stia asta: si spectatorii, si actorii, si personajele…vizionare placuta.