Star Trek 5 The Final Frontier (1989)

Star Trek 5 The Final Frontier (1989) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek 5 Ultima Frontieră
Regia: William Shatner
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, George Takei
Anul: 1989
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 107 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2W8p761yFTA/star89" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Star Trek 5 The Final Frontier

Data stelară: 8454.130. Plecat în vacanță, căpitanul Kirk se confruntă cu două provocări: să urce muntele El Capitan de pe Yosemite și să îl învețe pe Spock cântece de tabără. Dar vacanța lor se termină brusc când un vulcanian rebel deturnează Enterprise și o pilotează într-o călătorie care urmărește să afle cele mai ascunse secrete ale universului.

Vedetele Star Trek se întorc pentru una dintre cele mai uimitoare călătorii ale lor de până acum, plină de suspansul și umorul cu care fanii s-au obișnuit deja. Legați-vă deci centurile de siguranță, pentru un salt incitant în necunoscut, care este ”în egală măsură o odisee spirituală și o aventură spațială, fiind deci o poveste cu atât mai bogată.”

Filmul are o mulțime de clipe jenante și planificați momente proaste. Prima dintre acestea este întâlnirea a trei personaje care reprezintă “Planeta Păcii Galactice”. Cu toate acestea, intro lor este grăbit și aceste caractere nu au dat nici o profunzime, la toate.

De ce să ne introducă la aceste personaje “importante” dacă nu le pasă de faptul că nu vor fi folosite într-un punct plin de înțelegere (poate unul dintre ele la sfârșit)? Direcția lui William Shatner pare, de asemenea, foarte inegală.

Luați scena cu Scotty și Uhura pe pod. Există un moment foarte tăios de tăcere după încheierea dialogului lor principal. Iar Shatner-ul, care îl face pe McCoy să facă niște comentarii ciudate despre povestea lui Spock despre Sybok, este doar în afara locului.