Star Trek 4 The Voyage Home (1986)

Star Trek 4 The Voyage Home (1986) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Star Trek 4 Drumul spre casă
Regia: Leonard Nimoy
Actori: DeForest Kelley, Leonard Nimoy, William Shatner, Nichelle Nichols, Catherine Hicks
Anul: 1986
Gen: Aventura, Comedie, SF
Durata: 119 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek 4 The Voyage Home

William Shatner, Leonard Nimoy și restul echipajului de pe USS Enterprise se avântă din nou în spațiul cosmic, într-una dintre cele mai apreciate și mai uimitoare aventuri Star Trek din toate timpurile.

Suntem în secolul 23 și o misterioasă putere extraterestră amenință Pământul, evaporând oceanele și distrugând atmosfera. Într-o încercare disperată de a salva omenirea, Kirk și echipajul său trebuie să călătorească înapoi în timp, în orașul San Francisco al anului 1986, unde vor găsi o lume plină de fenomene punk, pizza și autobuze cu bilet la preț fix – toate la fel de străine pentru ei ca și oricare alte elemente întâlnite în celălalt capăt al galaxiei. O misiune incitantă, plină de acțiune, pentru echipajul navei Enterprise!

Cred ca este cel mai amuzant dintre toate filmele Star Trek. O aventura de-a dreptul frivola, dupa toate povestile pe viata si pe moarte din filmele anterioare.
Echipajul este catapultat din viitor in secolul 20. N-o sa va vina sa credeti, dar e o parodie unde umorul e provocat de anacronisme ( ganditi-va la un Vizitatorii pe invers ) de tipul celuia in care dl. Scott incearca sa vorbeasca cu un Macintosh primitiv. O comedie surprinzatoare si unul din cele mai accesibile si mai de succes capitole ale francizei. Functioneaza perfect si pentru non-fani…vizionare placuta.