Star Trek (2009)

Cand nava stelara USS Kelvin din Star Trek este atacata de Nero (Eric Bana) – un neindurator romulan – este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) si Spock (Zachary Quinto), de-abia iesiti de pe bancile Academiei, sa faca echipa pentru a porni in cautarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi vor colabora cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu si Chekov intr-o aventura care-i poarta pana pe planeta Vulcan.

Destinat atat celor nefamiliarizati cu universul Star Trek cat si super-fanilor acestuia, noul film al lui J.J. Abrams introduce si generosul artificiu al calatoriei in timp. Oare ii va permite acesta tanarului Spock s-o intalneasca pe varianta sa mai in varsta, interpretata de celebrul Leonard Nimoy?

Noul lungmetraj Star Trek: Un nou inceput se afla pe primul loc in box office-ul american. Filmul a avut, in primele trei zile de la lansare, incasari de 72,5 milioane de dolari. Pelicula lui J.J. Abrams readuce in atentia publicului una dintre cele mai de succes francize SF ale tuturor timpurilor. Star Trek: The Future Begins este destinat atat celor nefamiliarizati cu universul Star Trek, cat si super-fanilor acestuia.


Titlu Romania: Star Trek: Un nou inceput
Regia: J.J. Abrams
Actori: Zachary Quinto, Simon Pegg, Chris Pine, Leonard Nimoy, Bruce Greenwood, Winona Ryder
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 127 minute
IMDB: 8.0


Star Trek (2009) Online Subtitrat