Stapanul Inelelor Intoarcerea Regelui (2003)

Forțele lui Sauron din Stapanul Inelelor Intoarcerea Regelui au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreț nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină și să-și întâmpine destinul?

Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forțele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deși sunt loiale, curajoase și pasionale, forțele oamenilor – cu Eowyn și cu Merry ascunși printre ele – nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului.

Un sacrificiu imens însoțește fiecare victorie in filmul The Lord of the Rings The Return of the King – Stapanul Inelelor Intoarcerea Regelui. În ciuda pierderilor uriașe, Frăția se avântă în cea mai importantă bătălie a vieții lor, uniți în scopul unic de a-l distrage pe Sauron și de a-i da lui Frodo o șansă de a-și realiza misiunea. Călătorind pe tărâmuri străine, înșelătoare, Frodo trebuie să se bazeze din ce în mai mult pe Sam și pe Gollum, în timp ce Inelul continuă să-i pună la încercare credința și, în final, umanitatea.

Stapanul Inelelor Intoarcerea Regelui (2003) Online Subtitrat


Titlu original: The Lord of the Rings The Return of the King
Regia: Peter Jackson
Actori: Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen
Anul: 2003
Gen: Drama, Fantezie, Aventura
IMDB: 8.9


Stapanul Inelelor Intoarcerea Regelui (2003) Online Subtitrat


Trailer