Stalked By My Ex (2017)

Stalked By My Ex (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Danny J. Boyle
Actori: Tamara Braun, Yves Bright, Brytnee Ratledge
2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Stalked By My Ex

Soldatul abuziv al lui Chloe a fost în închisoare de ani de zile, dar când aude că este eliberată cu probațiune, își ia fiica lor adolescentă Olivia și fuge în singurul loc în care se poate gândi, orașul ei natal. Odată ajuns acolo, trebuie să se confrunte cu obstacolele care au făcut-o să plece în primul rând. Între timp, ex-ul lui Chloe este hotărât să-i găsească și să pună în aplicare planul său final: o viață cu fiica lor și cu Chloe afară din imagine pentru totdeauna.

Olivia a scris secret tatălui ei Sam în închisoare. Îi trimite desene ale celor doi împreună și se întreabă cum ar fi dacă nu și-ar fi lăsat viața acum 10 ani. Sam dezvăluie că va fi eliberat în curând din cauza suprapopulării și comportamentului bun. Când mama ei aude acest lucru, este în alertă și decide să părăsească LA și să se întoarcă la rădăcinile ei. După plecare, Sam merge să-i găsească și este furios că nu poate. Așa că va face totul ca să-i găsească și să-l aducă înapoi pe Olivia. Și cu ajutorul geloziei și a internetului, vor fi în curând în fața lor.

Acest film nu vă atrage atenția. Sa simțit doar ca o parte a complotului era goală și asta a venit ca o altă poveste de violență în familie. Acceptați că aceasta a fost totul după arestare. Pur și simplu lipsea o scânteie care păstra interesul spectatorilor. Acest film poate fi omis.