Stagecoach The Texas Jack Story (2016)

Stagecoach The Texas Jack Story (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Terry Miles
Actori: Michelle Harrison, Trace Adkins, Artine Brown
An: 2016
Gen: Western
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Stagecoach The Texas Jack Story

Țara Trace Adkins cântăreț (Traded), care are atât de mult cu părul, pietros-a exprimat “scoate în afara legii țară” lucru jos pat. Joacă fostul bandit Stagecoach Nathaniel Reed. Nate a încercat să facă un du-te la viața dreaptă și îngustă. Cu soția lui dăscăliță, Laura Lee (Michelle Harrison, “The Flash”), cu toate că ori sunt greu fermierului mic-timp.

Ei primesc mult mai greu atunci când om al legii renegat Woody Calhoun (Kim Coates). Articole sportive un plasture pe ochi, datorită unuia dintre Nate gloanțe de ani înainte. Prinde cu el, împreună cu adjunctul său de sex feminin. O, blondă sadice trăgaci pe nume Bonnie Mudd (Helena Marie, “Supernatural”). Una dintre cohorte vechi Nate, Frank (Claude Duhamel). Apare mai întâi să-l avertizeze și înainte să o cunoaștem, aerul din jurul ferma lui Nate este umplut cu gloanțe.

Cand se termina, Nate iubita lui Laura Lee pare că a fost ucisă și, în disperare, el se întoarce la ceea ce știe cel mai bine – jefuit stagecoachs cu Frank și un alt amic șa vechi, Sid simpatic (Judd Nelson, CLUB cu mic dejun). Dar razbunator Calhoun si Mudd sunt acum mai hotărât ca oricând să-i și va lăsa nici o nefăcut fapta miseleste până când Nate și gașca lui sunt morți.

Deși există unele răsturnări de situație complot frumos de-a lungul drum, aceasta este o poveste destul de simplă, care e bine spus și ne oferă o sumă decentă a nu-bibelouri trage occidental ’em up acțiune pe care-l căutăm.


Trailer Stagecoach The Texas Jack Story