Spitfire (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Povestea Spitfire online subtitrat este a avionului de lupta si a pilotilor care au ajutat la castigarea bataliei cu Marea Britanie in al doilea razboi mondial.

Spitfire online subtitrat este un documentar interesant, dar ii lipseste prea mult despre Spitfire, lucruri precum designul si, de asemenea, marcile diferite (care nu sunt explorate in profunzime in documentar). O multime de timp petrecut la intervievarea persoanelor care au zburat pe Spit, dar nu suficient pentru proiectarea, dezvoltarea si construirea reala a acestora.

Exista foarte putine despre cum si unde au fost construite si nu vedem multe imagini ale constructiei lor. Dar cea mai mare defectiune a acestui documentar este muzica (zgomotoasa uneori), pe care directorul a pus-o peste sunetul motoarelor Merlin si Griffon. Motorul Merlin este suficient de muzical, fara sa-l strici, inecandu-l cu muzica.


Regia: David Fairhead, Ant Palmer
Actori: Charles Dance, Mary Ellis, Geoffrey Wellum
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare, Istorice, Razboi
IMDB: 7.5


Spitfire (2018) Online


Trailer


Spitfire (2018)
Spitfire (2018) Online Subtitrat in Romana

Povestea Spitfire online subtitrat este a avionului de lupta si a pilotilor care au ajutat la castigarea bataliei cu Marea Britanie in al doilea razboi mon

Editor's Rating:
4