Spionul care mă iubea – The Spy Who Loved Me (1977)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Spionul care mă iubea – The Spy Who Loved Me (1977) Online Subtitrat


Spionul care mă iubea – The Spy Who Loved Me este povestea misterioasa a disparitiei mai multor submarine americane si rusesti. Dar in spatele acestor disparitii se afla o nava subacvatica imensa, care cauta sa “inghita” cat mai multe submarine, pentru a provoca un nou razboi rece. Pentru a-i gasi pe cei responsabili, James Bond se aliaza cu o frumoasa agenta rusoaica pe nume Anya Amasova. Impreuna descopera mici indicii, care, puse cap la cap, ii va conduce la Karl Stromberg, un mare magnat care detine o flota impresionanta, si care cauta dominarea lumii, dupa ce ambele mari forte militare ale lumii se vor distruge in urma razboiului.

Visul lui Stromberg este la fel de bolnav ca si mintea lui. El vrea sa distruga lumea in cele din urma, pentru ca viseaza la un viitor in care lumea va fi inconjurata numai de apa, iar omenirea va trebui sa se acomodeze cu noul stil de a trai pe apa. Agentul 007 se lupta din greu sa dejoace planul lui Bond, dar Stromberg i-a pregatit acestuia un adversar pe masura: Jaws, un om gigant cu dinti de otel. Misiunea lui 007, il va purta pe acesta la Piramidele Egiptene, pe sub oceane, si pe cele mai inalte culmi ale muntilor, intr-o noua aventura exploziva.


Regia: Lewis Gilbert
Actori: Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jürgens
Anul: 1977
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Spionul care mă iubea - The Spy Who Loved Me (1977)
Spionul care mă iubea - The Spy Who Loved Me (1977) Online Subtitrat in Romana

Spionul care mă iubea - The Spy Who Loved Me (1977) Online Subtitrat Spionul care mă iubea - The Spy Who Loved Me este povestea misterioasa a disparitiei m

Notă film - PortalulTauTV.net:
5