Spionii din vecini – Keeping Up with the Joneses (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Spionii din vecini – Keeping Up with the Joneses (2016) Online Subtitrat


Regia: Greg Mottola
Actori: Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher, Gal Gadot
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Spionii din vecini – Keeping Up with the Joneses

Karen și Jeff Gaffney, doi soți obișnuiți dintr-o suburbie, se trezesc în miezul unei povești internaționale de spionaj după ce află despre noii lor vecini fermecători, Natalie și Tim Jones, că sunt spioni guvernamentali.

Se intampla ca atunci cand vrei sa vezi un film, sa ai la inceput, niste asteptari. Eu nu am avut prea multe asteptari de la aceasta comedie de actiune, am zis initial ca e iar o alta “comedie de duzina”.

Si totusi, dupa ce am vizionat filmul, am realizat ca “Spioni din vecini” (2016) m-a fascinat intr-un mod neasteptat: a reusit sa reinvie nostalgia filmelor de tip James Bond (masini coplesitoare de lux, destinatii exotice, prezente feminine seducatoare, actiune exploziva, carisma spionilor, targete si misiuni imposibile, arsenalul de arme din fascinantul univers al spionajului, coloana sonora), impletita cu spiritul aventurier si intruziv, din filmele clasice cu detectivi, presarat cu momente pline de suspans si cu situatii ce iau o intorsatura pe atat de hilara, pe atat de neasteptata.