Spin Out (2016)

Spin Out (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Ferguson, Marc Gracie
Actori: Xavier Samuel, Morgan Griffin, Lincoln Lewis
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-uSxiFtQmQw/Spin.Ou" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Spin Out

Billy (Xavier Samuel) si Lucy (Morgan Griffin) au copilarit împreuna într-un mic orasel în Australia. Unde au format cea mai grozava echipa de curse de masini.Lucy decide să se mute in alt oras. După ce Billy esuează intr-o cascadorie riscantă. La miezul festivitatii anuale a orasului “Bachelors and Spinsters” Billy are la dispozitie o singură noapte pentru a-si arăta adevevăratele sentimente. Pentru prietena lui sau o va pierde pentru totdeauna .

“Spin Out” oferă publicului o șansă de a sta pe spate, relaxați-vă și bucurați-vă de o plimbare distractiv ca ei asista la o poveste-simt bine-de-venire vârstă. Filmul este presărat cu teme australian și discursuri care sunt comune în rândul unora dintre filmele națiunii cele mai de succes – mateship, larrikinism, The Battler australian, orașele mici țară și Outback.

Totul în film este solid, fără a fi excepțional. Există unele spectacole frumoase din conduce, Xavier Samuel și Morgan Griffin, dar filmul aparține cu adevărat actor în rol secundar Travis Jeffery. El aduce pe ecran un amestec admirabil de umor și patos care devine cu adevărat legătura dintre public și povestea.

Co-direcția filmului de Marc Gracie și Tim Ferguson funcționează bine și este mai degrabă cinematografic luând în considerare în baza experienței lor de televiziune. Ferguson și co-scenaristul Edwina Exton par să iubească cu adevărat personajele lor și au lucrat pentru a amesteca o serie de cifre mici oraș țară și probleme într-un mod eficient de a da majoritatea sprijinirii jucătorilor șansa de a străluci.


Trailer Spin Out