Spies in Disguise (2019)

Super spionul Lance Sterling (Will Smith) din animatia Spies in Disguise online subtitrat și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete.

Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou. Și dacă acest cuplu ieșit din comun nu va învăța să lucreze ca o echipă, întreaga lume va fi în primejdie. Spioni deghizați este o comedie animată care are loc în lumea fascinantă a spionajului.

Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Spioni deghizați
Regia: Nick Bruno, Troy Quane
Actori: Karen Gillan, Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn
An: 2019
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.8


Spies in Disguise (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Spies in Disguise (2019)

Animația te va trimite într-o incredibilă misiune de spionaj, ghidat de vocea inconfundabilă a lui Will Smith.

Super-spionul Lance Sterling (Will Smith) și savantul Walter Beckett (Tom Holland) sunt cele două personaje, total opuse, care ne vor integra în această animație savuroasă. Lance este un spion carismatic, iscusit, încrezător și elegant, în timp ce Walter își petrece majoritatea timpului documentându-se, singurii lui prieteni fiind invențiile acestuia. Chiar dacă cei doi nu au nimic în comun, în momentul în care lucrurile se complică, aceștia sunt forțați să facă echipă, pentru o ultimă misiune – care va necesita o deghizare imposibilă: transformarea lui Lance într-un maiestuos, neînfricat… porumbel.

Twentieth Century Fox ne prezintă o animație produsă de Blue Sky Studios, care ne va trage în lumea palpitantă a spionajului. Filmul este regizat de Nick Bruno și Troy Quane, după un scenariu scris de Brad Copeland și Lloyd Taylor. Producătorii animației sunt Peter Chernin, Jenno Topping și Michael J. Travers. Muzica a fost compusă de Theodore Shapiro, iar printre piesele prezente în animație întâlnim “Spy”, “Central Intelligence”, “Tropic Thunder” și “The Devil Wears Prada”.