Spielberg (2017)

Spielberg (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Susan Lacy
Actori: Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Tom Hanks, Christian Bale, Cate Blanchett, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Richard Dreyfuss
An: 2017
Gen: Documentare, Biografie
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Spielberg

Steven Spielberg 2017 și-a construit un catalog incredibil de filme revoluționare de-a lungul unei cariere de aproape 50 de ani. Trasând evoluția acestei figuri iconice, regizoarea de documentare Susan Lacy se folosește de peste 30 de ore de interviuri exclusive cu regizorul care vorbește despre copilăria lui dulce-amăruie, despre obsesia de-o viață față de filme, munca lui de început din televiziune, despre obținerea faimei printr-o serie incredibilă de filme de succes, incursiunea lui în filme dramatice mai serioase și despre relațiile personale și profesionale formate de-a lungul anilor. Documentarul include și momente cu membrii familiei lui, cu prieteni și colegi, plus imagini din spatele camerelor de filmat de la filmele lui remarcabile.

Acest documentar Spielberg online subtitrat face o treabă bună de a analiza cariera de film a lui Steven Spielberg. Este în ordine cronologică, dar nu exact ordinea cronologică. De exemplu, filmul începe cu “Jaws” (1975) și se întoarce la debutul regizoral al lui Steven în “Duel” (1971).

Ea intră în detalii despre viața de acasă numai atunci când este relevantă pentru munca sa ca regizor; și este aparent relevantă o mare parte. Publicul știe acest lucru, deoarece Steven Spielberg însuși contribuie cel mai mult la acest comentariu. Se pare că Steven are un mare dar – a păstrat o amintire vie despre cum ar fi să fii copil în toți acești ani mai târziu. Asta explică de ce a făcut unele dintre filmele pe care le-a făcut; și cum a lucrat cu copii și a putut arăta atât de bine punctul de vedere al copiilor.