Sperietoarea – Scarecrow (1973)

Sperietoarea – Scarecrow (1973) Film Online Subtitrat


Regia: Jerry Schatzberg
Actori: Gene Hackman, Al Pacino, Dorothy Tristan
An: 1973
Gen: Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sperietoarea – Scarecrow

Proaspat iesit din inchisoare dupa o condamnare de 7 ani, Max (Gene Hackman). Se indreapta spre Pittsburgh pentru a deschide o spalatorie pentru masini de lux. Dupa 5 ani petrecuti pe mare, Lion ( Al Pacino) vrea sa ajunga la Detroit. Pentru a-si cunoaste copilul pe care nu l-a vazut niciodata. Visele lor sunt visele unor oameni obisnuiti.

Vise care ii vor aduce si mai aproape de inimile spectatorilor. Sperietoarea (castigator al marelui premiu de la Festivalul de Film de la Cannes din 1973). Ne prezinta extraordinara poveste a doi barbati pe care norocul i-a ocolit si care pornesc impreuna sa colinde America.

Doi pierde-vara pe care memoria noastra nu ii va pierde prea curand. Prestatiile magistrale ale lui Hackman si Pacino sub bagheta regizorala a lui Jerry Schatzberg in decorurile. Si ambianta deosebita creata de directorul de imagine. Vilmos Zsigmon dau ca rezultat un film superb. Plecati la drum cu cei doi. Veti avea parte de o calatorie de neuitat.

Sambata seara am vrut sa urmaresc San Remo. In ultimii ani nu s-a mai transmis din cauza cenzurii, acum nu se mai transmite din cauza prostiei. Din fericire italienii isi pastreaza staiful, ma bucur pentru ei si m-am mai bucurat sa-l vad pe Al Bano urcand pe podium cu o melodie foarte sensibila…

Gata cu muzica,trec la film pentru ca pana la urma am gasit o alternativa stralucita de a petrece o seara placuta. Canalul TCM a difuzat o piesa de colectie, un film american care a primit “Palme d’Or”, nu-s prea multe care se lauda cu asta performanta, imi vin in cap la prima mana “Taxi driver” si “Pulp fiction”… Stiam ca e un film mare si asa a si fost.