Spent (2017)

Spent (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lisa Mikitarian
Actori: Sally Anderson, Darren Barzegar, Erin Harth
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Spent

Mama și fiul duo Evelyn și Lonnie Schumacher (Connie Lamothe și Darren Barzegar) s-au aflat într-un sfert de cheltuială. Cu toate acestea, banii nu sunt al lor; este soțul lui Evelyn și tatăl lui Lonnie Herbert (Nick Nerangis). Dar nu contează, Herbert are o tumoare cerebrală severă și nu va mai fi în jur de mult timp. Sau așa cred ei. Apoi, chiar înainte de 4 iulie, tumoarea lui Herbert dispare în mod miraculos, lăsând pe Evelyn și pe Lonnie într-o situație dificilă.

Vreau să fiu sincer, când am citit sinoptarea pentru Spent, mi-am imaginat un film mult mai întunecat decât cel pe care l-am urmărit. Am imaginat un film asemănător cu lucrările lui Steve Pemberton și Reece Shearsmith, pline de mișcări de comedie întunecate asupra morții și lăcomiei. Ceea ce am primit în schimb a fost o farsă care a încercat puțin prea mult pentru a imita stilul cinematografului din anii 40. De asemenea, a avut un defect serios: niciun personaj interesant.

Recenzorii adesea critică filmele pentru că au eroi nepotriviți. N-am găsit niciodată o problemă. Atata timp cat personajele sunt interesante, ce imi pasa daca imi plac sau nu? Vreau să simt ceva față de ei, sigur, pur și simplu nu-mi pasă ce este asta. Problema cu Schumachers este că nici unul dintre ei nu este interesant de la distanță. Toată lumea se întâlnește, în esență, ca o persoană de 5/10: nici suficient de rău pentru a urî, nici suficient de bun pentru a iubi. Dorințele lor sunt, de asemenea, drăguțe și neinteresante. Lonnie nu vrea nimic mai mult decât o mașină nouă și fata, iar Evelyn nu vrea altceva decât un nou soț și cercei perla. Știu că filmul ar trebui să fie aruncat înapoi la cinema de vechi, dar sheesh, asta nu înseamnă că motivațiile cliseate sunt o necesitate.